Trajnime - How to Organize: "B2B Events" and "Marketing for Export Services & Products"

risialbania_aita_acn

AITA në bashkëpunim me Rrjetin e Konsulentëve të Shqipërisë (ACN) dhe nën mbështetjen e Risi Albania, organizon dy trajnime si më poshtë (Klikoni trajnimin për ftesën dhe axhendën përkatëse):

1. How to organize B2B events? - Të Martën, 5 Mars 2019, Ora 11:30 - 18:00

2. How to do marketing for export? - Të Mërkurën, 6 Mars 2019, Ora 11:30 - 18:00

Keto trajnime jane vleresuar te nje rendesie te vecante jo vetem per sektorin e TIK-ut por edhe per çdo sektor tjeter te rendesishem te ekonomise shqiptare. Trajnimi eshte i vlefshem per te gjithe ata qe merren me marketing, apo jane drejtues te kompanive, organizatave/shoqatave te biznesit si dhe te kompanive te interesuara per te kryer sherbime eksporti, ose per nje ekspozim me te madh ne tregun e huaj..

Pjesemarrja juaj na nderon. Mos e humbisni kete mundesi per te marre trajnime nga nje trajner me eksperience shume te mire ne kete fushe, dhe nga nje ekip i mire pergatitur i AITA-es dhe ACN-se.

Per çdo pyetje ju lutem mos hezioni te me kontaktoni via email tek emioga@aita-al.org