Anetaret e ACN

Kompania / Konsulenti Fushat e Konsulences
Enkeleida SKENDULI Inxhinjeri Mjedisore
AB Consulting Manaxhim, Manaxhim Strategjik, Konsulence ligjore, Konsulence Financiare
Qendra për Promovimin e Konkurrueshmërisë Manaxhim Strategjik
CORPORATE GOVERNANCE INSTITUTE Marketing dhe zhvillim biznesi
DM Consulting Services IT dhe Inxhinjeri, Fusha te tjera konsulence
ARKIT sh.p.k IT dhe Inxhinjeri, Fusha te tjera konsulence
Communication Progress Ltd IT dhe Inxhinjeri
RDA Tirana Manaxhim Strategjik
Consulting & Management Albania Fusha te tjera konsulence
Dynamics Partners Burime Njerezore, Manaxhim Strategjik
Albanian Business Partner
Lauresha Grezda Manaxhim Strategjik
ANNI (KOCI) KALLFA Inxhinjeri Mjedisore
Albanian Association of Marketing Marketing dhe zhvillim biznesi
Kilica Studio Marketing dhe zhvillim biznesi
EnterPro Consulting Konsulence Financiare
Ledi Leka Burime Njerezore
TMC- TRAINING MANAGEMENT CONSULTING
PRIMUS Marketing dhe zhvillim biznesi
EuroPartners Development (EPD) Fusha te tjera konsulence
Brunilda Licaj & Klodiana Çollaku Manaxhim Strategjik, Marketing dhe zhvillim biznesi, Hoteleri dhe Turizem
FLAG
PressPoint Albania Marketing dhe zhvillim biznesi
EQSC - European Quality & Safety Control
Anetar i ri: Anjeza Alia - Insurance Services Fusha te tjera konsulence
Facilization shpk
Easypay Albania Konsulence Financiare, IT dhe Inxhinjeri
TBI Consulting
AZ Consulting Standartet e Cilesise
UHY Elite sh.p.k Burime Njerezore, Konsulence Financiare, Manaxhim Strategjik