Anetaret e ACN

Kompania / Konsulenti Fushat e Konsulences
Anetar i ri: Anjeza Alia - Insurance Services Fusha te tjera konsulence
Albanian Business Partner
UHY Elite sh.p.k Auditing, Accounting & Tax Consulting
DM Consulting Services IT dhe Inxhinjeri, Fusha te tjera konsulence
Consulting & Management Albania Fusha te tjera konsulence
AB Consulting Konsulence Financiare, Konsulence ligjore, Manaxhim Strategjik, Manaxhim
Kilica Studio Marketing dhe zhvillim biznesi
Easypay Albania IT dhe Inxhinjeri, Konsulence Financiare
ANNI (KOCI) KALLFA Inxhinjeri Mjedisore
Facilization shpk
TMC- TRAINING MANAGEMENT CONSULTING Manaxhim Strategjik, Standartet e Cilesise, Fusha te tjera konsulence
Brunilda Licaj & Klodiana Çollaku Manaxhim Strategjik, Marketing dhe zhvillim biznesi, Hoteleri dhe Turizem
EuroPartners Development (EPD) Manaxhim Strategjik
AZ Consulting Standartet e Cilesise
Communication Progress Ltd IT dhe Inxhinjeri
Albanian Association of Marketing Marketing dhe zhvillim biznesi
Ledi Leka Burime Njerezore
Lauresha Grezda Manaxhim Strategjik
EQSC - European Quality & Safety Control Standartet e Cilesise
PRIMUS Manaxhim, Marketing dhe zhvillim biznesi
Qendra për Promovimin e Konkurrueshmërisë Manaxhim Strategjik
CORPORATE GOVERNANCE INSTITUTE Marketing dhe zhvillim biznesi
TBI Consulting Manaxhim, Manaxhim Strategjik, Burime Njerezore, Standartet e Cilesise, Fusha te tjera konsulence
Dynamics Partners Burime Njerezore, Manaxhim Strategjik
FLAG Manaxhim Strategjik
RDA Tirana Manaxhim Strategjik