1-4 Qershor 2015 - Trajnim rreth "Marketing and Selling Consulting Services for Business Consultants"

Banka Europiane per Rindertim dhe Zhvillim – BERZH, nepermjet Ekipit per Mbeshtetjen per Bizneset e Vogla dhe ne bashkepunim me Albanian Consulting Network – ACN, organizojne Trajnmin me teme “Marketing and Selling Consulting Services” ne datat 1 – 4 Qershor 2015, tek ambjentet e Hotel Kotoni.Per t’u bere pjese e tij, aplikoni brenda dates 25 Maj 2015 duke klikuar ne linkun e meposhtem:http://www.albconsulting.org/content/marketing-and-selling-consulting-services-–-training-course-application-formTrajnimi eshte i dizenjuar per konsulente te cilet deshirojne te rrisin kapacitetet dhe aftesite e tyre ne marketimin e sherbimeve te konsulences dhe menaxhimin e marrdhenieve me klientet.Me shume informacion mbi kete trajnim do te gjeni ne Ftesen per pjesemarrje. Per cdo pyetje apo informacion te metejshem mos hezitoni te na kontaktoni ne e-mail: knowhowalbania@ebrd.com ose telefon 42259439, ose 0692060856.