ACN pjesë e Agro Tech Expo & Forum

ACN eshte pjese e Agro Tech Expo & Forum ne datat 15-16 Mars 2019 - Expocity Albania.

Informacione dhe Takime te dedikuara ku ACN prezanton sinergjine e Sherbimeve te Konsulences se Anetareve te saj RDA, AZ Consulting, TMC, EQSC dhe Partnereve GRANT THORTON, AULEDA, ARS Legal & Financial per AgroBiznesin vendas.

ACN falenderon RISI ALBANIA per bashepunimin ne kete event dhe per strategjine e mbeshtetjes afatgjate per zhvillimin profesional dhe rritjen e kapaciteteve te AgroBiznesit vendas.

Ju ftojme dhe mirepresim te gjitheve !