Albanian Business Partner

Fusha e Konsulences: 

 Identifikimi i Konsulentit

 Emri i Konsulentit

 Albanian Business Partner

 Statusi Ligjor

 Sh.p.k.

 Personi i Kontaktit

 Julian Demeti

 Qyteti

 Tirana, Albania

 Pronësia e kompanisë

 Lokal

 Përqindja Private

 100%

 Viti i Themelimit

 2010

 Adresa

 Rr. Myslym Shyri, Kulla 9

 Telefon
 Mobile
 Skype

 +355(42) 421 700
 
+355 69 607 5555
 
albanianbusinesspartner

 Adresa Email

 elisa.kokonozi@abp.al

 Faqja Web

 www.abp.al

Albanian Business Partner SH.P.K ndodhet ne Tiranë, me 9 vjet eksperiencë në sherbime konsulence në TIK, dhe jemi të çertifikuar nga TUV Austria, prej vitesh tashmë.

ABP është anëtar tek Albanian ICT Association, Albanian Consulting Network, dhe Albanian Alliance for Apprenticeship.

Kompania jonë ka një periudhë të gjatë kohe që punon me partnerë si Astraia Software Gmbh, Nexus/AG, Xitee k.s, dhe shumë të tjerë që ne vazhdojmë me kohën të fitojmë besmin. Ne i ofrojmë shërbimet tona të këshillimit TIK në sektorët privat, publik dhe joqeveritar.

Risia dhe pasioni për punën tonë, është çelsi i suksesit që ju sjell ju tek ne!