Eventi "International Consultants Day”

 

Eventi "International Consultants Day”, nga BCC, (Kosovë) në bashkëpunim me ACN (Shqipëri) dhe MCA2000 (Maqedonia e Veriut), financuar nga WBF

 

 

Në 5 Qershor 2020 organizohet eventi “International Consultants Day”, nga BCC (Kosovë) në bahskëpunim me ACN (Shqipëri) dhe MCA2000 (Maqedonia e Veriut), financuar nga WBF.

Ky event është një celebrim që ndodh në të gjithë botën, për konsulentët e menaxhimit nga 60 vende të globit. Diskutimet në aktivitet do të reflektojnë situatën e industrisë gjatë pandemisë COVID-19, bashkëpunimin rajonal në fuqizimin e sektorit publik dhe privat si dhe prezantimin e historive të suksesit nga anëtarët dhe partnerët.

Konferenca do të organizohet nga 10:00-11:30. Për më tepër informacion shkarkoni Ftesën dhe Programin e Eventit

Për të marrë pjesë, ju ftojmë të regjistroheni në: https://bit.ly/2ZM4Gjs