Prove the Value of Training – ROI - Training course, 15–16 March 2018

 

Measure the Exact Impact of Your Training Programs. Learn to handle qualitative and quantitative data to support your training programs. 

Prove the Value of Training - ROI - A training course, on 15–16 March 2018.

Ne datat 15 - 16 Mars , AIMS International Albania organizon trajnimin “Prove the Value of Training – ROI” ne Mak Hotel Tirana.

Ky trajnim rekomandohet te ndiqet nga Konsulente, Menaxhere Projektesh dhe Profesioniste te HR.

Per te gjithe anetaret e ACN, do ofrohet nje zbritje prej 10% nga tarifa standarte. 

Ky trajnim eshte i bazuar ne ROI Methodology® , sistemi i vleresimit me i perdorur aktualisht ne bote.

Per me shume informacion vizitoni linkun, ose dergoni nje email ne training@aims.al