Trajnim: Menaxhim Projekti për Konsulentët, 9-12 Dhjetor 2014

Ekipi per Mbeshtetjen e Bizneseve te Vogla ne Shqiperi – SBS Albania i Bankes Europiane per Rindertim dhe Zhvillim – BERZH ne bashkepunim me Albanian Consulting Network – ACN, organizojne ne datat 9 – 12 Dhjetor 2014, tek ambjentet e Hotel Xheko Imperial, trajnimin me teme “Project Management for Consulting”. Trajnimi eshte i dizenjuar per konsulente te cilet deshirojne te rrisin kapacitetet dhe aftesite e tyre ne menaxhimin dhe implementimin e projekteve te konsulences.  Gjeni ketu Ftesen e Trajnimit per me shume informacion.

 Per t’u bere pjese e tij, aplikoni brenda dates 2 Dhjetor 2014 duke klikuar ne linkun e meposhtem:

 http://www.albconsulting.org/content/project-management-consulting-%E2%80%93-training-course-application-form

Per cdo pyetje apo informacion te metejshem mos hezitoni te na kontaktoni.

 

Enilda Lama

Sekretar i Pergjithshem, ACN

Rruga Hamid Shijaku, 6/3

Tirana, Albania

E-mail: office@albconsulting.org   

www.albconsulting.org